Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Het Halo universum maakt door real time strategie een explosieve terugkomst met Halo Wars 2. Leid Warthogs, Spartanen en andere klassieke Halo vechtkrachten op het grootste slagveld ooit in een brute oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand …

Overal Xbox Play

Halo Wars 2 – standaard editie ondersteunt Xbox Play overal; hij is dus zowel op je Xbox One als op je Windows 10 PC te spelen!

Ja, dat hoor je goed! Halo Wars 2 – Standaard Editie voor de Xbox bestel je zonder extra kosten op livekaarten.be én je kunt hem daarbij ook nog eens op je WINDOWS 10 PC!

Als je dus even weg moet, betekent het dus niet dat je je de missie waar je mee bezig bent hoeft stop te zetten!

Log gewoon in op je Microsoft account en je kunt thuis meteen verder waar je eerder gebleven was. Speel in de bus, op kantoor (maar dan wel wanneer je baas natuurlijk even niet oplet) en maak je lange vluchten minder saai door te spelen in het vliegtuig, oftewel; speel overal!

De epische helden van de bestselling Halo Franchise keren terug in dit gloednieuwe avontuur boordevol spanning. Zij, en het heelal bevinden zich in een groter gevaar dan ooit tevoren.

Dit gloednieuwe verhaal speelt zich af na de gebeurtenissen van Halo 5. Het verhaal wordt verteld met missies vol spanning die zich afspelen in de Ark, de meest legendarische plek van Halo.

Als speler zal je gebruik kunnen maken van strategisch vuurkracht in gigantische slagvelden tegen een overweldigende bedreiging voor zowel de VN-Veiligheidsraad als de gehele mensheid!

Bouw je basis; vergaar je troepen, maak je voertuigen klaar en leid ze in massale veldslagen over het gehele buitenaardse terrein in de gigantische collectie aan campagne- en multiplayer mappen.

Kies ervoor om samen, of met je vrienden en de Xbox Live gemeenschap te spelen in maximaal 3 vs 3 gevechten. Onder andere geheel nieuwe eenheden met explosieve vuurkracht, leiders met speciale vaardigheden die je helpen het tij te keren in de strijd en spannende multiplayer modes zullen binnen handbereik zijn bij het oorlog voeren op de verschillende kaarten.

Beleef Halo Wars en RTS op een compleet nieuwe manier met Blitz! Het combineert tactische gevechten met card-based strategie. Je deck is je leger in Blitz wanneer je je collectie aan krachtige Halo voertuigen en infanterie bouwt en je eenheid laat vechten in online wedstrijden met snelle actie, of solo laat vechten tegen een vloedstorm aan vijanden.

Zo werkt het

Hoe koop ik Halo Wars 2 Xbox One/PC?

Het kopen van Halo Wars 2 Xbox One/PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Halo Wars 2 Xbox One/PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 maanden

  € 16,86
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand

  € 47,00