Halo Wars 2 PC/Xbox One
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Halo Wars 2 PC/Xbox One

78

verkocht!

Halo Wars 2 PC/Xbox One

38,95

p/s

€ 50

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

38,95

p/s

€ 50

Aantal

€ 38,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 38,95

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Halo Wars 2 PC/Xbox One

Halo Wars 2 PC/Xbox One

Alleen speelbaar op Windows 10 PC

Real-time strategie maakt zijn explosieve terugkeer in het nieuwe Halo universum van Halo Wars 2. In een meedogenloze oorlog tegen een angstaanjagende nieuwe vijand leidt je Spartanen, Warthogs en andere klassieke Halo vechtkrachten op het grootste Halo slagveld allertijden.

Je kan Halo Wars 2 – Standaard editie zowel op je Xbox One als op je Windows 10 PC spelen; het ondersteunt Xbox Play overal!

Ja, dat hoor je goed! Als je Halo 2 – Standaard editie voor je PC op livekaarten.be koopt, dan heb je geen extra kosten én kun je er ook mee op je Xbox gamen. Dat is nou waar voor je geld krijgen!

In dit geheel nieuwe actie-avontuur boordevol spanning bevinden de epische helden van de bestseller franchise: Halo zich weer in de Melkweg, en ze zijn in meer gevaar dan ooit tevoren!

Na de gebeurtenissen van Halo 5, is dit geheel nieuwe verhaal verteld in actievolle opdrachten op de legendarische Halo plek die bekend is als de Ark.

Ongelofelijk strategische vuurkracht zal door spelers kunnen worden bevolen tijdens de massale veldslagen tegen een overweldigende bedreiging voor de VN-Veiligheidsraad én de hele mensheid.

Bouw je basis; maak je voertuigen klaar en vergaar je troepen. Leid ze naar gigantische veldslagen die plaatsvinden in het gehele buitenaardse terrein in een gigantische collectie aan campaign en multiplayer mappen.

Kies ervoor om samen, of juist tegen je vrienden en de Xbox Live Gemeenschap te spelen in de wedstrijden van maximaal 3 tegen 3. Zet je maar schrap voor geheel nieuwe eenheden met explosieve vuurkracht,leiders met speciale vaardigheden die je helpen het tij te keren in de strijd en spannende multiplayer modes die je tijdens het oorlog voeren kunt gebruiken op een groot aantal kaarten.

Ervaar met Blitz de gloednieuwe beleving van Halo Wars en RTS gameplay. Het brengt op-kaart-gebaseerde strategieën en tactische gevechten samen. Je deck is je leger wanneer je je collectie aan krachtige Halo voertuigen en infanterie bouwt en eenheden mee laat doen aan fast-action online wedstrijden of solo laat vechten tegen een golf aan vijanden.

Systeem Vereisten

Minimaal

CPU Snelheid: Core 2 Duo E6850 3.0GHz of Athlon II X3 455

RAM: 4 GB

OS: Windows Vista 32

Video Card: GeForce 8800 GTS 512MB or Radeon HD 2900 XT 512MB

Sound Card: Ja

Disk Ruimte: 35 GB

Aanbevolen

CPU Snelheid: Core i5-2500T 2.3GHz of Phenom II X4 975

RAM: 8 GB

OS: Windows 10 64

Video Card: GeForce GTX 660 v2 of Radeon HD 5870 1024MB

Sound Card: Ja

Disk Ruimte: 35 GB

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.