Halo 5: Guardians Deluxe Edition Xbox One
 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

Halo 5: Guardians Deluxe Edition Xbox One

89

verkocht!

Halo 5: Guardians Deluxe Edition Xbox One

49,95

p/s

 • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

 • Geen verborgen kosten!

 • 100% Product garantie!

 • 24/7 Live Support!

 • Code direct geleverd!

49,95

p/s

Aantal

€ 49,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Halo 5: Guardians Deluxe Edition Xbox One

Halo 5: Guardians Deluxe Edition Xbox One

Ben je fan van de Halo gameseries? Dan is Halo 5 zeker een must voor jou! Als je hem hier op livekaarten.be koopt, ontvang je hemt direct via een digitale code. De Halo franchise is ontwikkeld door 343 Industries en heeft een erg grote fanbase. Hierdoor is hun laatste release, Halo 5 uit 2015, nog steeds erg populair. Koop hem nu!

Halo 5: Deluxe Edition Xbox One

Dit vijfde deel uit de Halo franchise is één van de beste first-persoon shooter die er bestaat. De cut scenes zijn erg goed ontworpen en de weergave vanuit de 3e persoon is filmisch te noemen. De emoties van alle karakters zijn hierdoor perfect te zien, waardoor jij je nog meer in het spel kan inleven.

De game Halo 5 speelt zich 8 maanden af na de gebeurtenissen van Halo 4 en het jaar is 2558. Het verhaar volg je in twee teams: The Blue Team en Fire Team Osiris. Halo 5 heeft twee awards gewonnen in 2015; één voor de beste Shooter en één voor de beste Multiplayer. Daarnaast was de film ook genomineerd voor vijf andere titels.

Als je de Halo 5: Guardians Deluxe Edition bestelt, krijg je naast natuurlijk de digitale kopie van Halo 5: Guardians Deluxe Edition ook nog eens de Warzone REQ bundel. Deze bundel bestaat uit 14 REQ Packs die je een grotere kans geven op het openen van enkele van de zeldzaamste REQ kaarten die er bestaan. Let wel op: je mag helaas maar één Warzone REQ bunden per Xbox Live account inleveren.

Hoe koop ik Halo 5: Guardians Deluxe Editon voor de Xbox One?

Het bestellen van de Halo 5: Guardians Deluxe Edition is super eenvoudig. Volg simpelweg de volgende stappen en je zult je game binnen no time in huis hebben.

 1. Vul de opgevraagde gegevens naast de productafbeelding in
 2. Kies uit één van de beschikbare betaalmethodes
 3. Voltooi de betaling op de door jou gekozen manier

En that’s it! Binnen enkele seconden zal er nu een code op je scherm  verschijnen. Deze code wordt overigens ook naar je mailbox verstuurd, zodat je er wanneer je maar wil bij kan. Verzilver de code in via de Xbox website of je Xbox One om de download te starten. Ben je op zoek naar een andere leuke Shooter-Game? Kijk dan eens naar Battlefield 1 of Tom Clancy’s The Division.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.