Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Wij leveren onze games digitaal, en de Xbox games in de vorm van Xbox Digital Game Codes. Deze schaf je eenvoudig aan, je ontvangt 'm meteen en kunt direct je download starten. Op deze pagina kun je de game Grand Theft Auto V kopen voor jouw Xbox 360 - in GTA 5 zit ook Grand Theft Auto: Online toegevoegd. Dit is een game opzich. Bepaal zelf hoe je betaald, want credit cards zijn niet langer meer nodig. Ken je Grand Theft Auto V nog niet? Dan is 't zeker een aanrader! Deze game verscheen in 2013, maar heeft nog steeds de meest prachtige graphics. Ook eens onze andere Xbox games bekijken? Zie dan zeker ook Tomb Raider en de categorie voor Xbox One games

Over Grand Theft Auto V

Deze game van ontwikkelaar Rockstar Games mag dan wel een aantal jaar ouder zijn, maar dat is niet te zien. Bleef het fantastische verhaal van drie criminelen, die samen, maar ook tegen elkaar, hun werk doen. Naast het volgen van het verhaallijn zijn er ook tientallen kleinere missies te doen. Zo neem jij een paparazzi op pad en breng jij een dronken stel terug naar huis. De gigantische wereld van Los Santos is geheel vrij te beleven, en je kunt sporten beoefenen zoals wielrennen en golf, je eigen wagens aanschaffen en pimpen en ook vijandige bendes uit de tent lokken. In Grand Theft Auto V zit ook een Online mode - waar jij je bij je vrienden kun sluiten en samen de grootste lol kunt beleven. Speel races, adversary modes of ga lekker free-roamen!

Grand Theft Auto V Xbox 360 kopen 

Wil jij Grand Theft Auto V voor de Xbox 360 of een andere game meteen afrekenen? Dit doe je door jouw gewenste game te selecteren, bovenstaand formulier in te vullen en een betaalmethode te kiezen. Hiermee voltooi je vervolgens de betaling op de gewenste manier. Zodra je betaald hebt ontvang jij via de email maar ook op je scherm de digitale activatie code, die je kunt inwisselen op je Xbox 360 of de Xbox website om de game te activeren en te downloaden.

 

Zo werkt het

Hoe koop ik GTA V Xbox 360?

Het kopen van GTA V Xbox 360 van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope GTA V Xbox 360 op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x