Great White Shark card
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Great White Shark card

57

verkocht!

Great White Shark card

20,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

20,95

p/s

Aantal

€ 20,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Great White Shark card

Great White Shark card

Stort gemakkelijk geld op je bankrekening in GTA Online met de Great White Shark Card voor de PlayStation. Deze Cash Card is 1,250,000 GTA dollars waard, waarmee al jouw geldproblemen zeker zullen verdwijnen. Je bestelt de Great White Shark Card heel gemakkelijk hier op livekaarten.be. Wachten op een pakketje of betalen met een creditcard is zo niet meer nodig. De code ontvang je direct na de betaling en er zijn meerdere betaalmethodes mogelijk, zodat jij degene kan kiezen die je het fijnst vindt. Wil je liever een kaart van een groter bedrag? Kijk dan ook eens naar de Whale Shark Card of de Megalodon Shark Card.

Over GTA V

Grand Theft Auto V verscheen in 2013 en is tot nu toe het beste deel van de serie. In deze krankzinnige game ga je op groots avontuur; drie criminelen willen de grootst mogelijke Heist uitvoeren. Als je geen zin hebt om het verhaal te volgen, dan kun je ook altijd free roamen in de gigantische wereld van Los Santos, waar altijd wat te doen is. Speel golf, tennis of zoek oorlog met vijandige bendes. Ook kun je in GTA V in de Online mode spelen. Hier kan je de vetste deathmatches, races en adversary modes samen met je vrienden spelen.

Great White Shark Card kopen

Wil je deze, of een van de andere GTA Cash Cards bestellen? Dan kan je hem heel eenvoudig bestellen. Je hoeft alleen maar je gegevens in te vullen en de gewenste betaalmethode te kiezen. Direct na de betaling zal de code op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden ook in je mailbox. Verzilver deze code vervolgens in de game zodat je weer 1,250,000 GTA dollars kan toevoegen aan jouw account. Zoek je Cash Cards voor de Xbox, kijk dan eens hier.

 

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.