Forza Horizon 2
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Forza Horizon 2

25

verkocht!

Forza Horizon 2

29,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

29,95

p/s

Aantal

€ 29,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Forza Horizon 2

Forza Horizon 2

Op Livekaarten.be vind je diverse Xbox Digital Game Codes waarmee je digitaal de leukste games kunt kopen. Wij leveren al onze games, Gift Cards en tegoed uitsluitend online! Jij ontvangt binnen minuten je digitale code die je direct kunt gebruiken. Speel je graag een super vette racer? Wil je dat de game wel recent uitgekomen is? Check dan Forza Horizon 2, die in 2014 is verschenen! Deze game voor de Xbox 360 zit boordevol gave circuits en uitdagingen die jij kunt aangaan. Speel samen online met je vrienden, en scheur samen over 't asfalt! Zoek je toch een game in het genre shooter of avontuur? Bekijk dan onze digitale codes voor Titanfall of Far Cry Primal!

Over Forza Horizon 2

Net zoals deel 1 is Forza Horizon 2 een spektakel dat zich afspeelt rondom het fictieve Horizon Festival, maar dit keer in het zuiden van Europa. De open-wereld van de game is ruim drie keer zo groot als de originele Forza Horizon! Jij ontdekt de gehele omgeving, doet mee met speciale races en coole evenementen om zo verder te komen in de game. Evenementen nemen zowel overdag als 's nachts plaats, en voor het eerst in de Forza games veranderd het weer. Zo kan 't het ene moment regenen, en het andere moment schijnt de zon fel! Speel de nieuwe 'Bucket List' afspeellijsten vol met uitdagingen die jij zowel alleen als met je vrienden online kunt voltooien. Koop de allermooiste wagens, bezoek de mooiste circuits en geniet van de prachtige uitzichten in deze fantastische race game.

 Forza Horizon 2 Xbox 360 kopen

Wil jij de Xbox Digital Game Code voor Forza Horizon 2 aanschaffen, dan doe je dit als volgt. Allereerst selecteer je de gewenste game, dan vul je alle benodigde gegevens in en selecteer je een betaalmethode. Vervolgens voltooi je de betaling, waarna jouw digitale code op je beeldscherm verschijnt en naar je mailbox wordt verzonden. Verzilver 'm om je game te gaan downloaden!

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.