Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Release datum: November 2, 2018

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: EU

Football Manager, waarvan miljoenen fans van over de hele wereld hebben genoten, komt nu met zijn 16e deel – Football Manager 2019 (FM19) van SEGA en  geeft JOU de mogelijkheid om de  controle over je geliefde club over te nemen of om je eigen legacy te creëren door de teugels in handen te nemen van een kleine club en hem te transformeren in een mondiale kracht. Nieuwe upgrades en features zorgen ervoor dat je nog dichter bij de club staat dan ooit te voren en brengen het  ’s werelds favoriete management simulatie game nóg dichter bij de werkelijkheid.

Dus, wat is er nieuw in Football Manager 2019?

Football Manager 2019 brengt je dichter bij het hart van het prachtige spel dan ooit  voor mogelijk werd gehouden. Verbeterde features en game mechanica stellen je in staat om op een meer authentieke en frisse manier dan voorheen de controle over te nemen over je team, wat voor een nóg  diepgaandere verhaal vertelling zorgt. Hier zijn een paar upgrades die FM19 de beste online simulatie game tot nu toe maken!

Training her-ontworpen

De Training in Football Manager 2019 heeft  de grootste verandering ondergaan in de geschiedenis van de series. De gigantische hervorming van de training bevat onder andere het verdelen van sessies in drie per dag, waardoor je gedurende het hele seizoen je programma aan kan passen aan de behoeftes van je team. Een andere vernieuwing focust zich op het pre-seizoen, dat nu een apart deel van je training kalender is. Door  de toegenomen FM19’s  diepte en details van de training zijn er nu meer manieren om je pre-seizoen training te verbeteren dan ooit te voren, waardoor je de beste kans op succes hebt in het aankomende seizoen.

Gloednieuw gebruikersinterface

Football Manager’s gebruikersinterface is één van de eerste dingen waar FM fans naar uitkijken bij nieuwe edities, en Football Manager 19’s nieuwe gebruikersinterface stelt zeker niet teleur!

Het meest duidelijke verschil tussen Football Manager 19 en elke eerdere FM game is het vernieuwde gebruikersinterface. Ervaren spelers zullen het verschil op bijna elk scherm herkennen – niet alleen omdat alles frisser en cleaner eruit zien, maar ook omdat elk game element nu makkelijker is om te navigeren en te vinden.

De veranderingen aan het UI vallen vooral op bij twee van de meest vernieuwde game modes; training en tactics. Beide gebieden zorgen voor kleine, maar erg belangrijke en betekenisvolle veranderingen (waarvan de meeste gebaseerd zijn op feedback van FM18’s spelers) die ontworpen zijn om voor elk type gebruiker te werken – beginners of experts.

Var en Match verbeteringen

Matchday is waar managers zich al die weken op  voor hebben voorbereid. Wat er op wedstrijddagen gebeurt beslist uiteindelijk het succes van een manager. In Football Manager 2019 zorgen meerdere nieuwe verbeteringen ervoor dat de wedstrijdervaring één van de meest diepgaande in de geschiedenis van de series is.

FM 19 introduceert twee nieuwe manieren van video technologie die ook gebruikt worden in echte wedstrijden. De eerste toevoeging is de VAR of Video Assistant Referees, die gebruikt kan worden bij competities die dit ook in het echt gebruiken. Van VAR zijn er twee types – één waarbij de scheidrechter met een Video Assistant Referee communiceert via een oortje en één waarbij de scheidsrechter zelf een TV scherm aan de zijkant van het veld gebruikt om de originele beslissing zelf te beoordelen.  Nogmaals, het type VAR dat tijdens en het spelen gebruikt wordt is afhankelijk van hoe het in het echt in dezelfde competitie gebruikt wordt.

Nieuwe Manager Introducties

Football Manager 2019 brengt nieuwe diepgaande introducties met zich mee voor belangrijke aandachtsgebieden in de beleving van de manager.

Introducties, die vooral in-game zijn en scherm-tutorials, zorgen ervoor dat minder ervaren spelers de verschillende verantwoordelijkheden begrijpen  terwijl ze nieuwe informatie krijgen, die zelfs ervaren managers waardevol vinden.

Door een update in de tactic en training departments kun je de introducties gebruiken om jouw potentie als manager te vergroten. Wanneer je aan  een nieuwe wedstrijd in FM19 begint krijg je de optie om jouw ervaring met de FM series te benoemen, waarna FM19 vervolgens bepaalt of je introducties aan het begin van je dienstverband  nodig hebt of niet.

Bundesliga Samenwerking

Het wachten is eindelijk voorbij! De volledig gelicenseerde Bundesliga – Duitse Voetbal League, maakt eindelijk zijn debuut in Football Manager 2019 na 10 lange jaren! Dit betekent dat in FM 2019 zowel Bundesliga als Bundasliga 2 erkende club kits, badges, en spelers zal bevatten, maar ook de respectieve trofeeën voor elke league, wat een nog diepgaandere gebruikerservaring creëert.

Dit zijn slechts een paar vernieuwingen van de vele die Football Manager 2019 tot de meest levensechte game simulatie games op de markt maakt. Koop de game vandaag om deze nieuwe game upgrades en meer te ervaren!

Vervang  mensen zoals Mourinho, Scholari, Zidans en andere als Manager van je favoriete club en breng jezelf en hen naar legendarische nieuwe hoogtes met Football Manager 2019.

Systeem Vereisten

Minimale Football Manager 2019 PC systeem vereisten voor de PC.

CPU: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +

CPU SPEED: Info

RAM: 2 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit

VIDEO CARD: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM

FREE DISK SPACE: 7 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Football Manager 2019 PC?

Het kopen van Football Manager 2019 voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Football Manager 2019 voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x

Voor jouw geselecteerde aanbiedingen:

 • € 6,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Minecraft Windows 10 Edition PC!

  Personal Offers

  Verken willekeurig gegenereerde werelden en bouw geweldige dingen, van de simpelste huizen tot de grootste kastelen. Speel in de creatieve mode met onbeperkte middelen of begeef je in de spannende wereld van de survival mode, waarbij je wapens en harnassen moet maken om je te verdedigen tegen gevaarlijke gangsters.

  • Creëer, ontdek en overleef alleen of met je vrienden op mobiele apparaten of Windows 10.
  • Rijken! Speel met meer dan 10 vrienden cross-platform in werelden die overal en altijd bestaan.
  • Xbox Live ondersteunding, inclusief prestaties.
  • Speel cross platform met tot vijf speler tussen Pocket Edition en Windows 10.
  • Jij hebt de controle over alles wat er in de game gebeurt – je kunt items weggeven, gangsters oproepen, de tijd van de dag veranderen en meer.

   Activeer de code via: http://redeem.microsoft.com/
 • € 18,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Pro (32-64bit OEM)!

  Personal Offers

  Windows 10 Professional is het nieuwste besturingssysteem van Microsoft en heeft alle nieuwe verbeterde features. Met zijn klanten specifieke innovatie  zal je alles veel sneller afhebben.

  De Windows 10 Pro Edition zal alle features van de Home Edition hebben zoals het nieuwe Start menu, Cortana Windows virtuele assistent, Battery Saver, TPM Support die voor extra beveiliging zorgt, maar ook Windows Hello, een nieuwe biometrische beveiligingsfeature. Daarbij is er ook de Virtuele Desktop optie en de Snap Assist feature en Continuum; een feature die ervoor zorgt dat je van de desktop mode naar de tablet mode en Microsoft Edge kan wisselen.

  Met al deze goede dingen geeft de Pro Edition je ook andere geavanceerde features zoals Join a Domain, Bitlocker; een krachtig disk encryptie tool, Group Policy Management, Remote Desktop, client Hyper-V een ingebouwde virtualisatie oplossing in Windows, Assigned Acces 8.1 die je andere gebruikersaccounts laat vergrendelen en bepaalde apps ontoegankelijk voor hen maakt, Enterprise Mode Internet Explorer, Windows store voor Business, Trusted Boot en Windows update voor Business.

  De Windows 10 Pro Editie is beschikbaar voor desktop PC’s, laptops, 2-in-1’s, convertibles en de grotere tablets.

  Hoe bestel je Microsoft Windows 10 Pro 32 & 64 bit?

  Het kopen op livekaarten.nl is zo simpel als wat! Vul gewoon je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

  Binnen een paar seconden na je betaling zal je een digitale code ontvangen op je scherm en in je inbox (vergeet niet naar je Spam te kijken als er niks verschijnt!. Als je toch nog wat vraagjes hebt, dan kun je 24/7  terecht bij onze Livechat.

 • € 10,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 10 Home (64-bit OEM)!

  Personal Offers

  Go to Livekaarten.nl if you're looking for digital codes and you will find almost everything you need for Playstation, Xbox and PC. We sell software packages that you can purchase easily with digital code for both Macs and PCs. A prime example of our products is the Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM). 

  Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Windows 10 is the best windows yet! This latest version of windows will go smoothly with all your devices. The transition from your old Windows to the Windows 10 will be easy since this version combines all the features from past versions and adds new exciting improvements. A cool new feature is "InstaGo" which lets you go straight away on the last file you were working on upon booting up your device!  

  Ordering Microsoft Windows 10 Home (64-bit OEM)

  Get it faster than you can open your computer with our 3-step ordering system! First choose the product you want to purchase, then choose which payment method, and lastly... make the payment! It's so fast and easy! You'll have your code in seconds on your screen and sent to your e-mail address at the same time.

  Requirements:

  Required Processor:
  1 GHz processor or faster

  Required Memory:
  1 GB RAM for 32-bit; 2 GB for 64-bit

  Required Hard Disk Space:
  Up to 20 GB available hard disk space

  Required video card:
  800 x 600 screen resolution or higher. DirectX® 9 graphics processor with WDDM driver

 • € 37,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Microsoft Office Pro Plus 2016 - 1 user PC!

  Personal Offers

  Disclaimer! De Setup begint in het Engels, maar nadat je Microsoft’s gratis Language Pack hebt gedownload kun je je voorkeurstaal uitkiezen. Meer informatie over hoe dit te werk gaat ontvang je na je aankoop.

  Microsoft Office Pro Plus 2016

  On Livekaarten.be you will find a wide variety of digital codes, for example, Playstation, Xbox and PC. Now we also sell software packages that you can purchase conveniently digital products for both Macs and PCs. On this page you will find the Microsoft Office Pro Plus 2016 – 1 user package. Need more that 1 user for your Microsoft Office Pro Plus 2016? Go to this link to view our Microsoft Office Pro Plus 2016 – 5 users package.

  Microsoft Office Pro Plus 2016 – 1 user

  With the Microsoft Office Pro Plus 2016 – 1 user, you can capture your ideas however you work best, using keyboard, pen, or touchscreen. Feel like a pro by typing what you want help with in the new Tell Me box on the ribbon and it will tell you how to do it. New themes let you choose the Office experience that’s right for you. Dark and Dark Gray themes provide high contrast that’s easier on the eyes, and the Colorful theme gives you a modern look that’s consistent across your devices. Save time formatting information in Excel so you can draw insights from your data faster. New tools recognize your pattern and auto-complete data. Enjoy all this and more cool updates upon purchase of this product.

  Includes:

  Word 2016
  Excel 2016
  PowerPoint 2016
  OneNote 2016
  Outlook 2016
  Publisher 2016
  Access 2016

  Instructions:

  1. Je ontvangt van ons een 25 karakters productcode direct op je beeldscherm na betaling.
  2. Ga naar https://setup.office.com/ om Office te downloaden en te installeren.
  3. Vul zoals gevraagd je uit 25 karakters bestaande productcode in.
  4. Log in of maak een Microsoft account aan.
  5. Selecteer een land en een taal.
  6. Selecteer vanaf de ‘Mijn account’ pagina op Microsoft het item dat je wil installeren.
  7. Klik op de ‘installeer’ knop en start de download.
 • € 9,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 7 pro OEM key!

  Personal Offers

  Wij leveren voornamelijk producten waarmee jij digitaal jouw games, game-onderdelen en abonnementen kunt aanschaffen. Maar wij verkopen ook software pakketten voor jouw Mac, PC of dergelijke, waarmee je jouw systeem kunt upgraden. Je kunt op deze pagina lezen over Windows 7 en de digitale activatie code aanschaffen. Zo kun jij eenvoudig het Windows 7 besturingssysteem installeren op jouw computer, tablet of telefoon. Wil je ook eens het Windows 10 pakket bekijken? Klik dan hier. Bekijk ons gehele aanbod aan software door hier te klikken.

  Over Windows 7 Professional 

  Windows 7 is een besturingssysteem van ontwikkelaar Microsoft. Windows 7 focust zich, in tegenstelling tot het voorgaande besturingssysteem, op het verbeteren van bestaande functies. Een heleboel programma’s die voorheen werden meegeleverd zijn ondergebracht in het softwarepakket Windows Essentials, die gratis te downloaden is. (o.a. Windows Movie Maker en Windows Mail). Een aantal nieuwe functies zijn ook toegevoegd. Zo is er betere ondersteuning voor de multitouch optie, betere handschrift herkenning en DirectAccess. Ook heeft de taakbalk een flinke upgrade gekregen. Het is overzichtelijker dan ooit en handig in gebruik.

  Windows 7 Professional  kopen 

  Wil je het softwarepakket Windows 7 of een van de andere software pakketten meteen afrekenen? Kies dan eerst het gewenste product. Vul dan alle benodigde gegevens in, en selecteer een betaalmethode. Reken de betaling af en je zult jouw digitale activatie code via de mail ontvangen, en hij is ook meteen op je scherm te zien. Bewaar deze digitale code goed, en activeer ‘m via de Microsoft website zodra jij je nieuwe software wilt installeren.

   

 • € 8,95 P/S
  product-image
  edition-image

  Windows 8.1 Pro!

  Personal Offers

  Windows 8.1 heeft nieuwe manieren waarop jij je PC kunt personaliseren en bevat een golf aan vanontzagwekkende nieuwe apps en diensten. Werk op de manier die je gewend bent, maar doe tegelijkertijd meer door gebruik  te maken van apps. Bing smart search geeft je resultaten van je PC, je apps en het web. De resultaten zijn in duidelijke grafische weergave, zodat je vanaf je zoekresultaten kan gaan waar je wilt. Open de Windows Store meteen vanaf je Start scherm om meteen door apps voor koken, foto’s sport, nieuws etc. te bladeren en te downloaden.

  Voor werk én vrije tijd zijn Windos 8 tablets of PC’s krachtig, stijlvol en handig om overal mee te nemen. Als je nu een Windows 8 tablet of PC koopt kan je hem helemaal gratis updaten naar Windows 8.1!

  Windows 8.1 Pro is voor kleine en middelgrootte bedrijven. Het biedt verbeterde functies zodat je gemakkelijk kan verbinden met het netwerk van je bedrijf, on the go toegang krijgt tot je documenten, data encrypt  en nog veel meer. www.livekaarten.nl is gegarandeerd dé plek waar je je kopie van Windowns 8.1 voor de beste prijs kunt krijgen!

  Zoek één keer. Ga overal heen

  Bing Smart search geeft je resultaten van je PC, je apps en het web. De resultaten worden getoond in een duidelijk, grafisch zicht zodat je  vanaf je zoekresultaat overal heen kan gaan. Speel een liedje af, open een app, bel een vriend. Klik er simpelweg op en doe het!

  Meer apps om van te houden

  De Windows Store heeft een nieuwe look, die het makkelijker maakt om nieuwe apps te ontdekken en te downloaden. Het biedt nieuwe apps voor te koken, foto’s, sporten, nieuw en nog veel meer – en de meeste zijn ook nog eens gratis! Sorteer door middel van prijs, rating en categorie; vind oude favoriete of populaire nieuw apps.

  Ingebouwde Cloud-opslag

  Skydrive is een gratis online opslagruimte die ingebouwd is in Windows 8.1. Bewaar documenten, foto’s en andere bestanden automatisch op Skydrive en je hebt er wanneer je maar wilt toegang tot. Je kan zowel lokale documenten als Skydrive documenten in één plaats beheren met de Skydrive app.