Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Release datum: November 2, 2018

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: EU

Football Manager, waarvan miljoenen fans van over de hele wereld hebben genoten, komt nu met zijn 16e deel – Football Manager 2019 (FM19) van SEGA en  geeft JOU de mogelijkheid om de  controle over je geliefde club over te nemen of om je eigen legacy te creëren door de teugels in handen te nemen van een kleine club en hem te transformeren in een mondiale kracht. Nieuwe upgrades en features zorgen ervoor dat je nog dichter bij de club staat dan ooit te voren en brengen het  ’s werelds favoriete management simulatie game nóg dichter bij de werkelijkheid.

Dus, wat is er nieuw in Football Manager 2019?

Football Manager 2019 brengt je dichter bij het hart van het prachtige spel dan ooit  voor mogelijk werd gehouden. Verbeterde features en game mechanica stellen je in staat om op een meer authentieke en frisse manier dan voorheen de controle over te nemen over je team, wat voor een nóg  diepgaandere verhaal vertelling zorgt. Hier zijn een paar upgrades die FM19 de beste online simulatie game tot nu toe maken!

Training her-ontworpen

De Training in Football Manager 2019 heeft  de grootste verandering ondergaan in de geschiedenis van de series. De gigantische hervorming van de training bevat onder andere het verdelen van sessies in drie per dag, waardoor je gedurende het hele seizoen je programma aan kan passen aan de behoeftes van je team. Een andere vernieuwing focust zich op het pre-seizoen, dat nu een apart deel van je training kalender is. Door  de toegenomen FM19’s  diepte en details van de training zijn er nu meer manieren om je pre-seizoen training te verbeteren dan ooit te voren, waardoor je de beste kans op succes hebt in het aankomende seizoen.

Gloednieuw gebruikersinterface

Football Manager’s gebruikersinterface is één van de eerste dingen waar FM fans naar uitkijken bij nieuwe edities, en Football Manager 19’s nieuwe gebruikersinterface stelt zeker niet teleur!

Het meest duidelijke verschil tussen Football Manager 19 en elke eerdere FM game is het vernieuwde gebruikersinterface. Ervaren spelers zullen het verschil op bijna elk scherm herkennen – niet alleen omdat alles frisser en cleaner eruit zien, maar ook omdat elk game element nu makkelijker is om te navigeren en te vinden.

De veranderingen aan het UI vallen vooral op bij twee van de meest vernieuwde game modes; training en tactics. Beide gebieden zorgen voor kleine, maar erg belangrijke en betekenisvolle veranderingen (waarvan de meeste gebaseerd zijn op feedback van FM18’s spelers) die ontworpen zijn om voor elk type gebruiker te werken – beginners of experts.

Var en Match verbeteringen

Matchday is waar managers zich al die weken op  voor hebben voorbereid. Wat er op wedstrijddagen gebeurt beslist uiteindelijk het succes van een manager. In Football Manager 2019 zorgen meerdere nieuwe verbeteringen ervoor dat de wedstrijdervaring één van de meest diepgaande in de geschiedenis van de series is.

FM 19 introduceert twee nieuwe manieren van video technologie die ook gebruikt worden in echte wedstrijden. De eerste toevoeging is de VAR of Video Assistant Referees, die gebruikt kan worden bij competities die dit ook in het echt gebruiken. Van VAR zijn er twee types – één waarbij de scheidrechter met een Video Assistant Referee communiceert via een oortje en één waarbij de scheidsrechter zelf een TV scherm aan de zijkant van het veld gebruikt om de originele beslissing zelf te beoordelen.  Nogmaals, het type VAR dat tijdens en het spelen gebruikt wordt is afhankelijk van hoe het in het echt in dezelfde competitie gebruikt wordt.

Nieuwe Manager Introducties

Football Manager 2019 brengt nieuwe diepgaande introducties met zich mee voor belangrijke aandachtsgebieden in de beleving van de manager.

Introducties, die vooral in-game zijn en scherm-tutorials, zorgen ervoor dat minder ervaren spelers de verschillende verantwoordelijkheden begrijpen  terwijl ze nieuwe informatie krijgen, die zelfs ervaren managers waardevol vinden.

Door een update in de tactic en training departments kun je de introducties gebruiken om jouw potentie als manager te vergroten. Wanneer je aan  een nieuwe wedstrijd in FM19 begint krijg je de optie om jouw ervaring met de FM series te benoemen, waarna FM19 vervolgens bepaalt of je introducties aan het begin van je dienstverband  nodig hebt of niet.

Bundesliga Samenwerking

Het wachten is eindelijk voorbij! De volledig gelicenseerde Bundesliga – Duitse Voetbal League, maakt eindelijk zijn debuut in Football Manager 2019 na 10 lange jaren! Dit betekent dat in FM 2019 zowel Bundesliga als Bundasliga 2 erkende club kits, badges, en spelers zal bevatten, maar ook de respectieve trofeeën voor elke league, wat een nog diepgaandere gebruikerservaring creëert.

Dit zijn slechts een paar vernieuwingen van de vele die Football Manager 2019 tot de meest levensechte game simulatie games op de markt maakt. Koop de game vandaag om deze nieuwe game upgrades en meer te ervaren!

Vervang  mensen zoals Mourinho, Scholari, Zidans en andere als Manager van je favoriete club en breng jezelf en hen naar legendarische nieuwe hoogtes met Football Manager 2019.

Systeem Vereisten

Minimale Football Manager 2019 PC systeem vereisten voor de PC.

CPU: Intel Pentium 4, Intel Core or AMD Athlon – 2.2 GHz +

CPU SPEED: Info

RAM: 2 GB

OS: Windows 7 (SP1), 8/8.1, 10 (1803/April 2018 Update) – 64-bit or 32-bit

VIDEO CARD: Intel GMA X4500, NVIDIA GeForce 9600M GT or AMD/ATI Mobility Radeon HD 3650 – 256MB VRAM

FREE DISK SPACE: 7 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Football Manager 2019 PC?

Het kopen van Football Manager 2019 voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Football Manager 2019 voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 maanden

  € 17,00
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand

  € 47,00