FIFA 17 PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

FIFA 17 PC

82

verkocht!

FIFA 17 PC

19,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

19,95

p/s

Aantal

€ 19,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving FIFA 17 PC

FIFA 17 PC

Wil je dit fantastische spel direct in huis hebben? Koop hem dan nu op livekaarten.be! Wij van livekaarten zijn 100% betrouwbaar en leveren de goedkoopste gamecodes van heel Nederland. Dit is mogelijk doordat wij uitsluitend online werken. Je bestelt en ontvangt je game heel gemakkelijk op onze website. Het gebruiken van een creditcard is ook verleden tijd. Je kan bij ons kiezen uit veel verschillende betaalmethodes, zodat jij er eentje kan kiezen wat het fijnste voor je werkt. Wij verkopen dit fantastische spel ook voor op de PS4 ende  Xbox One.

Over FIFA 17

De werelden van FIFA zijn nóg gedetailleerder in dit nieuwste deel van de populaire gamereeks; FIFA. Dankzij Frostbite is de manier waarop je speelt, de strijd aangaat en de emotionele verbondenheid compleet getransformeerd. Jij hebt op elk moment de volledige controle op het veld. Ook is er de gloednieuwe Story Mode. Hierbij ervaar je voor het eerst in FIFA het leven binnen, maar ook buiten het veld. Jij bent namelijk Alex Hunter, rijzende ster in de Premier League. Maak zijn emotionele hoogte- en dieptepunten mee in The Journey, alsof je daadwerkelijk meespeelt.

Hoe koop je FIFA 17?

Het bestellen van FIFA 17 is erg gemakkelijk door ons eenvoudige 3-stappen bestelsysteem. Je zult binnen no time je game in huis hebben. Vul allereerst je gegevens in naast je gewenste spel. Kies vervolgens de betaalmethode die voor jou het fijnst werkt en voltooi tenslotte de betaling. Direct hierna zal de code op je scherm verschijnen, maar hij wordt ook naar je mail verstuurd. Zo kun je er wanneer je maar wilt erbij. 

Ga als je je game wilt downloaden naar www.origin.com/nl-nl/account en meld je aan. Selecteer ‘productcode inwisselen’ in het menu en voer je productcode in. Klik op volgende.  Start de Origin-client en download je game. Wij wensen je alvast veel plezier met je allernieuwste game!

Andere bekeken ook:

FIFA 18 PC

€ 59,99

€ 42,15

Bestellen
FIFA 18 Xbox One

€ 69,99

€ 51,95

Bestellen
NBA 2K18 PC

€ 49,99

€ 32,95

Bestellen

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.