EA Access 12 maanden
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

EA Access 12 maanden

190

verkocht!

EA Access 12 maanden

28,49

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

28,49

p/s

Aantal

€ 30,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 28,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving EA Access 12 maanden

EA Access 12 maanden

Heb jij een Xbox One, en houdt je van de spellen die EA games ontwikkeld? Ben je bekend met EA Access en wil je direct een jaar lang genieten van alle functies binnen EA Access? Dan kun je de EA Access 12 maanden kaart kopen. Hiermee abonneer je een jaar lang op EA Access, en heb je toegang tot alles dat EA Access te bieden heeft. Speel als eerste de nieuwste nog niet verschenen games en profiteer van mooi aanbiedingen! Liever een maandje EA Access uitproberen? Kijk dan eens naar de EA Access 1 maand kaart.

 Gebruik je EA Access kaart

Maak gebruik van deze kaart als je bekend bent met EA Access, en meteen een jaar lang wilt gaan genieten van alles dat EA Access te bieden heeft. Als lid van EA Access heb je exclusief toegang tot The Vault, waar jij tientallen gratis EA Games kunt spelen, waar en wanneer je zelf wilt. The Vault wordt regelmatig geupdate, dus je zult je niet gaan vervelen! Profiteer van fikse kortingen en aanbiedingen in de Xbox Store. Deze kortingen lopen op tot wel 10%! Wees er snel bij, want kortingen worden aan de lopende band veranderd. Naast eigen gebruik zijn de EA Access kaarten ook zeer geschikt voor een jarig familielid- of vriend. Zij hebben met deze kaart zelf de keuze waar en wanneer ze hun abonnement van start laten gaan. Een ideaal cadeau voor elke Xbox One liefhebber! Omdat wij een online winkel zijn en daarom onze producten uitsluitend digitaal leveren, heb jij binnen een handomdraai je aangeschafte product in ontvangst. Zoek je Xbox kaarten waarmee je multiplayer online games kunt spelen? Wij leveren ook de Xbox Live Gold kaarten. Wees opgelet: onze EA Access kaarten zijn alleen te gebruiken op Xbox One accounts, en niet voor Xbox 360 accounts.

EA Access 12 maanden kopen 

Heb je een kaart uitgekozen en wil je deze direct kopen? Vul dan de benodigde gegevens in en maak een keuze uit de betaalmethodes. Heb je de betaling afgerond? Jouw code zal binnen ogenblikken op je beelscherm en in je mailbox verschijnen.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.