Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 live supported!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Taal: Multilanguage

Platform: Steam

Regio: WORLDWIDE

Na het gigantische succes van de Dragon Ball Xenoverse series komt Bandai Namco Entertainment nu met een andere klassieke 2D anime game. Dragon Ball FighterZ is een 2D vechtgame voor de gaming consoles van deze generatie. Dragon Ball FighterZ behoudt de Dragon Ball series’ feature die geliefd en bekend is in zijn gameplay, oftewel de krachtige Dragon Ball Z vechters en hun spectaculaire en eindeloze gevechten. In samenwerking met Arc System Works brengt Dragon Ball FigterZ  de moeilijke, meer eenvoudig te leren gevechtsgameplay met anime graphics van hoge kwaliteit voor gamers wereldwijd.

Game Plot

Goku  en zijn vrienden voeren oorlog tegen een vernieuwde Android 16 en een super android leger dat gewapend en ontworpen is om net zoals hen te vechten. Dit verhaal heeft drie hoofdstukken: de Android arc, Super Warriors Arc en de Super Villain Arc. Elk van deze hoofdstukken volgt respectievelijk het perspectief van Android 18, Goku en Frieza.

Gameplay

De gameplay is beïnvloed door populaire vechtgames,  voornamelijk de Marvel vs. Capcom series’ team mechanismen en controlesysteem. Elke speler selecteert drie personages om een team te vormen. Een speler heeft telkens controle over één personage en kan gedurende de game altijd wisselen naar een van de andere twee personages of andersom. Spelers kunnen ook hun andere twee personages oproepen om ‘Assist’ moves uit te voeren, wat gelijktijdige combo’s en aanvallen binnen het gehele team mogelijk maakt.  Om een game te winnen moet een speler alle drie de vijanden van zijn personages verslaan.

De algemene “Dragon Rush” moves zijn vergelijkbaar met de Dust Attacks en het Roman Can systeem van Guilty Gear Xrd en de “Vanish” moves zijn vergelijkbaar met de Arc System Works’ games. Daarnaast is de “Super Dash” move soortgelijk aan het Homing systeem van Arcana Heart. Spelers kunnen handmatig hun super meter verhogen met “Ki Charge”, vergelijkbaar met de eerdere vechtgames van de Dragon Ball series.

Dragon Ball FighterZ bevat ook features zoals “Come on Shenron!” dat spelers  één voor één Dragon Balls laat verzamelen terwijl het gevecht zich voortzet waarbij ze gebruik kunnen maken van speciale combo’s en moves. Zodra alle zeven Dragon Balls door een speler zijn verzameld, verschijnt Shenron en geeft je een wens. Als speler kan je één van de volgende voordelen kiezen: laat een gevallen bondgenoot weer leven, vergroot de kracht van je vechter, vergroot je weerstand tegen verwondingen of herstel de gezondheid van je vechter. Een andere feature is de “Dramatische Finish” mode dat speciale cut scenes opwekt die gerelateerd zijn aan de gebeurtenissen van de Dragon Ball anime en manga series wanneer personages  hun gevecht winnen van specifieke vijanden.

Game Features

 • Spectaculaire Gevechten & High-end Anime Graphics

De verbeterde high-end anime graphics en spectaculaire gevechten hebben grotendeels gezorgd voor het succes van de Dragon Ball series. Dragon Ball FighterZ komt door de hulp van Arc System Works en de pure kracht van de Unreal engine niks tekort aan een  visuele tour-de-force. Omgevingen die vernietigd worden, luchtcombo’s en andere bekende scenes van de Dragon Ball series worden gereproduceerd in 1080p en 60FPS resolutie

 • Adembenemende Online Features

Met klassement wedstrijden, 6-spelers party matches en een interactieve lobby heeft Dragon Ball FighterZ iets voor elke gamer!

 • Een Exclusieve Story Mode

Ontdek het eerste scenario met het gloednieuwe Android 21 personage, wiens creatie bedacht is door de grote Akira Toriyama zelf.

PlayStation Plus

Koop een PlayStation Plus Lidmaatschap van ons en speel Dragon Ball FighterZ online met vrienden en mede Dragon Ball FighterZ gamers van over de hele wereld. Doe mee aan wedstrijden, maak nieuwe vrienden, krijg speciale aanbiedingen exclusief voor PlayStation Plus leden en veel, veel meer!

Systeem Vereisten

Minimale Dragon Ball FighterZ systeem vereisten voor de PC.

CPU: i7-3770 CPU @ 3.40GHz.

RAM: 16 GB.

OS: Windows 7/8/10 (64-bit OS required)

VIDEO CARD: GeForce GTX 660 4GB.

SOUND CARD: DirectX compatible soundcard or onboard chipset.

Zo werkt het

Hoe koop ik Dragon Ball FighterZ PC?

Het kopen van Dragon Ball FighterZ voor PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Dragon Ball FighterZ voor PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x
 • Speciaal voor jou geselecteerd

 • product-image

  Xbox Live Gold 3 maanden

  € 16,55
 • product-image

  Xbox Live Gold 12 Maand

  € 46,00