Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

32

verkocht!

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

25,49

p/s

€ 79,99

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

25,49

p/s

€ 79,99

Aantal

€ 39,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 25,49

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition PC

Op livekaarten.be is alles te vinden waarmee jij de beste game ervaring hebt. Abonnementen op PlayStation Plus, honderden verschillende Giftkaarten, Xbox Live kaarten – noem het maar op. Wij verkopen onder andere ook PC Digital game codes, zoals Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition. Dit product bestaat uit maar liefst twee games! Het nieuwste deel Call of Duty Infinite Warfare en Call of Duty: Modern Warfare Remastered.  Als je hem hier op livekaarten.be bestelt kun je lekker op de bank blijven zitten. Start je browser op, ga naar onze website en bestel de game. Hierbij heb je ook nog eens geen creditcard nodig. Jij kiest hoe je betaalt!

Over Call of Duty Infinite Warfare

In het nieuwste deel van de bekende Call of Duty franchise  met grootschalige oorlog, epische slagvelden en filmische storytelling keer je weer terug naar de roots. Als Captain Reyes voer je in deze spannende game het bevel uit op de Retribution, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen van de Aarde. De wereld staat op de rand van een complete oorlog. We hebben je nodig! Verenig de coalitie om zo het hoofd te kunnen bieden aan een meedogenloze vijand en breng de vrede terug. Naast deze Campaign mode kun je ook kiezen voor de Multiplayer en Zombies mode.

Wat is Call of Duty Modern Warfare Remastered?

Één van de meest onderscheiden games in de geschiedenis is terug! Call of Duty 4: Modern Warfare is geremasterd en is nóg beter dan voorheen. Terwijl je de wereld rondreist met Capt. Price, Gaz en Soap herleef je de iconische campaign. Voer populaire missies uit als: ‘All Ghillied Up,”, “Crew Expandable,” en “Mile High Club”. Ook kun je in de 10 iconische multiplayer maps samen met je vrienden spelen. Ga mee op een spannend avontuur dat je niet kunt, en wil missen!

Hoe koop je Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition?

Het bestellen van Call of Duty Infinite Warfare Legacy Edition is eenvoudig. Doe dit als volgt; 1 vul de benodigde gegevens in 2 kies de gewenst betaalmethode 3 voltooi de betaling. That’s it! Hierna zal de digitale code direct op je scherm verschijnen en binnen enkele seconden ook in je mailbox. Op die manier kan je hem op elk gewenst moment gebruiken. Wil je liever een andere actiegame kopen? Kijk dans eens naar Battlefield Hardline en Mortal Kombat X!

Minimale specificatie nodig:
Processor : Core i3-530 2.9GHz of Phenom II X4 810.
Graphics : GeForce GTX 470 of Radeon HD 6970.
RAM : 6 GB.
Operating Systeem : Windows 7/8/10 (64-bit)
DirectX 11.
HDD ruimte: 60 GB.

 

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.