Battlefield 1 PC
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Battlefield 1 PC

218

verkocht!

Battlefield 1 PC

30,25

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

30,25

p/s

Aantal

€ 33,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 30,25

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Battlefield 1 PC

Battlefield 1 PC

Ben je op zoek naar de beste en goedkoopste games? Dan ben je hier op livekaarten.nl aan het juiste adres. Je bestelt hier namelijk heel makkelijk jouw favoriete games. Kies bijvoorbeeld voor Battlefield 1, waarin je terug in de tijd gaat naar één van de donkerste periodes uit onze geschiedenis: de Eerste Wereldoorlog. Als je deze game bij ons besteld,  garanderen wij  je dat je hem voor de laagste prijs kunt kopen. Wij werken namelijk uitsluitend online, waardoor wij jou de games voor de scherpste prijzen aan kunnen bieden.

Over Battlefield I

Ervaar het begin van de totale oorlog in Battlefield 1. Maak deel uit van de grootste veldslagen in de geschiedenis van de mensheid. Vecht in belegerde Franse steden, open ruimtes in de Italiaanse Alpen of Arabische woestijnen. Geen enkel gevecht is hetzelfde. Ook kan je kiezen voor de nieuwe Operations-multiplayermodus. Hierbij kan je deelnemen aan epische multiplayer gevechten met wel 64(!) spelers.  Dit wereldwijde conflict  kun je daarbij ook nog door de ogen van diverse personages bekijken. Geen enkel gevecht is hetzelfde.

Hoe koop je Battlefield I voor de PC?

Het bestellen van Battlefield I is erg eenvoudig. Volg deze 3 simpele stappen en je zult je game binnen no time in huis hebben.

1. Vul je gegevens in.
2. Kies de gewenste betaalmethode.
3. Voltooi de betaling.

Direct hierna zal de gamecode op je scherm verschijnen, zodat jij meteen aan het spel kan beginnen. Overigens wordt deze code ook naar je mail gestuurd. Ga naar www.origin.com/nl-nl/account als je de game wilt downloaden en meld je aan. Selecteer vervolgens ‘productcode inwisselen’ in het menu en voer je productcode in. Klik op volgende, start de Origin-client en download je game. Vind je sportgames toch wat leuker? Dan is het allernieuwste deel van de populaire FIFA gamereeks; FIFA 17, vast iets voor jou!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.