Let op! Dit is een digitaal product. de code wordt per email verzonden!
Meer dan 1mln tevreden klanten!
24/7 Live Support!
100% Product garantie!
Geen verborgen kosten!
Code direct geleverd!
Product informatie

Het volgende deel van de blockbuster Batman: Arkham videogame franchise is Batman: Arkham Origins, ontwikkeld door WB Games Montréal. Het bevat een uitgebreide Gotham City en introduceert de prequel met een origineel verhaallijn dat zich meerdere jaren voor de gebeurtenissen van Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City afspeelt, de eerste twee veelgeprezen delen van de franchise. De game laat de tijd zien voordat de opkomst van Gotham City’s meest gevaarlijke criminelen, toen Batman nog jong en ongeraffineerd was en op een beslissend moment in zijn vroege carrière als misdaadvechter stond wat zijn pad naar het worden van de Dark Knight bepaalde.

Belangrijke Features:

Het Arkham Verhaal begint: Batman: Arkham Origins’ verhaal speelt zich toen Batman op kerstavond achterna gejaagd werd door de acht dodelijkste moordenaars van het DC Comics Unviersum. Wordt Batman in zijn jonge carrière wanneer hij veel personages voor de eerste keer ontmoet die zijn toekomst hebben bepaald. 

Een verbeterde Detective Mode: Denk net als Batman met het spiksplinternieuwe  Case File systeem dat spelers de mogelijkheid geeft om bijna onmogelijk-op-te-lossen misdaden reconstructies in real-time te analyseren. Combineer Batman’s cowl sensoren met de Batcomputer om digitaal misdaden te recreëren en ze te bestuderen in een gedetailleerde simulatie waarin te zien is hoe de gebeurtenis precies verliep.

Gotham City zal leren vrezen voor Batman: Herover de uitgestrekte straten van Gotham voordat het transformeerde in Arkham City. Zweef boven de stad en vecht je een weg door steeds gevaarlijkere en nieuwe districten bij het streven naar gerechtigheid. Haal bendes bestaande uit nieuwe gewelddadige criminelen neer, voorkom misdaden en verken nieuwe dodelijke locaties, van het penthouse van de rijkste bewoner uit Gotham tot verarmde straten.

Gotham’s Most Wanted: De straten van Gotham zijn met meer gevuld dan alleen Black Mashs moordenaars. Zoek Gotham’s meest gewelddadige en gevaarlijke criminelen en haal ze neer om unieke upgrades te verdienen.

Dodelijke nieuwe vijanden: Strijd tegen nieuwe vijanden zoals de Martial Artis, de Armored Enforcer en veel meer – elke vijand zal je uitdagen om Batman’s FreeFlow Combat scenario’s op verschillende manieren aan te pakken. Bij elke nieuwe tegenstander wordt het Classic FreeFlow combat uitgebreid – en met Batman’s capaciteiten om ze te combineren.

Nieuwe Gadgets: gebruik de bekende gadgets van Batman of haal voordeel uit krachtige nieuwe toevoegingen zoals de Concussion Detonator, de Remote Claw en nog meer. Maak de Concussion Detonator klaar om vijanden te verdoven en te desoriënteren in close combat. De Remote Claw kun je gebruiken om nieuwe routes te creëren door strategische tightropes in te zetten. Ook kun je hem gebruiken om vijanden direct aan te vallen door ze op voordelige punten op te hangen.

Nieuwe en oude personages: Ervaar een verfrissende blik op iconische Batman personages zoals: Penguin,Black Mask, Anarky,Deathstroke , Dead shot, Bane, Captain Gordon, Copperhead, The Joker, Copperhead, Firefly en andere die nog bekend moeten worden.

Nieuwe Online Mode: Speel samen met je vrienden of je vijanden in 3v3v2 gaemplay; een combinatie van de traditionele ARkham gameplay en de third-person shooter mechanica. Vecht als Batman of Robin tegen de meest gewelddadige tegenstanders (vijanden en andere online gamers) of neem een kijkje aan de duistere kant; de Super-Schuren elite. Wordt een deel van de bende van The Joker of Bane. Als lid van Super Schurk elite zul je ook de mogelijkheid hebben om voor een beperkte tijd controle te krijgen over The Joker of Bane.

Batman: Arkham Origins bestellen

Om Batman: Arkham Origins te bestellen hoef je alleen maar je basisgegevens in te vullen en betaling te voltooien. Hierna ontvang je de game direct in de vorm van een code. Deze code wordt als je klaar bent met ons simpele 3-stappen bestelsysteem direct op je scherm getoond en binnen enkele seconden ontvang je hem ook in je mailbox. Wij wensen je alvast veel plezier!

SYSTEEM VEREISTEN

MINIMAAL:

OS: 32-bit: Vista, Win 7, Win 8

Processor: Intel Core 2 Duo, 2.4 GHz / AMD Athlon X2, 2.8 GHz

Geheugen: 2 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce 8800 GTS / AMD Radeon HD 3850 of beter met 512 MB of VRAM

DirectX®: 9.0c

Hard Drive Ruimte: 20 GB

AANBEVOLEN:

OS: 64-bit: Vista, Win 7, Win 8

Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz / AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz

Geheugen: 4 GB RAM

Graphics: NVIDIA GeForce GTX 560 / AMD Radeon HD 6950 of beter met 768 MB+ of VRAM (DirectX 11 Compatible)

DirectX®: 11

Hard Drive Ruimte: 20 GB

Zo werkt het

Hoe koop ik Batman: Arkham Origins PC?

Het kopen van Batman: Arkham Origins PC van Livekaarten.be is zo simpel als 1 2 3! Vul simpelweg je emailadres in, selecteer een betaalmethode en voltooi de betaling!

Waarom moet je bij ons winkelen?

 • Onze digitale codes zijn 100% legaal en zijn van officiële leveranciers gekocht.
 • Wij hebben een van de meest goedkope Batman: Arkham Origins PC op de markt.
 • Meerdere betaalmethodes.
 • Bij aankoop sturen we je de digitale code direct en rechtstreeks naar je email adres .
 • Efficiënte en effectieve klantenservice als je vragen of problemen hebt met betrekking tot de software.
Voorwaarden
 • Pre-order producten zullen op de aangegeven releasedatum geleverd worden terwijl items die in voorraad zijn direct geleverd worden onder voorbehoud van eventuele security checks.
 • Aankopen voor commercieel gebruik worden niet geaccepteerd.
 • Je koopt alleen een digitaal product.
 • Check voor meer informatie onze FAQ’s.
 • Als je enige problemen met een aankoop ondervindt, meld het dan alstublieft door middel van ons contact formulier
 • Deze downloadbare codes zijn geproduceerd door de ontwikkelaar van de game en zijn daarom origineel.
 • De codes hebben geen verloopdatum.
 • Downloadbare Content of DLC producten – Je moet in het bezit zijn van de originele game om deze uitbreiding te spelen
Dit product is toegevoegd aan uw winkelwagen
1 x