Batman Arkham City
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Batman Arkham City

13

verkocht!

Batman Arkham City

11,95

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

11,95

p/s

Aantal

€ 11,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 0,00

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Batman Arkham City

Batman Arkham City

Jij kunt met deze digitale Xbox Game Code de game Batman: Arkham City activeren en downloaden op je Xbox 360. Batman: Arkham City is in 2011 verschenen, en een sequel op de in 2009 verschenen Batman: Arkham Asylum. Fan van Batman films, en games met een goed verhaal? Mis deze niet! Koop hem op Livekaarten.be, en wij zenden jou een digitale code toe. Deze code kun jij inwisselen in de Xbox Marketplace, of op de Xbox website, en je kunt direct je download starten. Doe je dit zelf? Onze Xbox Digital Game Codes zijn natuurlijk ook hartstikke leuk als cadeau voor iemand zijn verjaardag. Bekijk ons volledige aanbod aan Xbox 360 en Xbox One games.

Over Batman: Arkham City 

In deze game ben jij Batman, Bruce Wayne. Er zijn een heleboel manieren waarop jij je tegenstanders kunt uitschakelen. Doe te gekke combo’s, bespring vijanden vanuit de lucht of schiet ze neer met je arsenaal aan wapens. Vijanden zijn ook sterk: deze dragen wapens als honkbalknuppels, ijzeren pijpen en geweren. Het is mogelijk vijanden uit te schakelen door eerst hun geweer tegen ze te gebruiken. versla de meerdere gangs in Arkham City, verzamel experience points en upgrade je Batsuit. Elke categorie heeft 15 verschillende upgrades, dus je kunt je game zo spelen als jij wilt! O ja, je krijgt nog de groeten van de Joker!

 Batman: Arkham City voor Xbox 360 kopen

Het is heel gemakkelijk om Batman: Arkham City aan te schaffen op Livekaarten.be Je bent binnen een aantal ogenblikken klaar, heb je je digitale code in ontvangst en kun je je download starten. Voer allereerst de benodigde gegevens in, en kies een betaalmethode. Zodra je de betaling hebt afgerond, ontvang je je digitale code in je browser en in je mailbox. Jij kunt deze code verzilveren wanneer het jou uitkomt.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.