Xbox Live 4x14 dagen
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Xbox Live 4x14 dagen

70

verkocht!

Xbox Live 4x14 dagen

17,49

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

17,49

p/s

Aantal

€ 15,95

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 17,49

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Live 4x14 dagen

Xbox Live 4x14 dagen

LET OP: 56 DAGEN XBOX LIVE IS EEN TRAIL CODE WAARMEE JE DE VOORDELEN VAN ONLINE GAMING KAN ERVAREN. DEZE CODE KAN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN ALS JE NOG GEEN XBOX LIVE GOLD ABONNEMENT HEBT OF HEBT GEHAD. INDIEN DIT WEL HET GEVAL IS WERKT DE 56 DAGEN CODE NIET!

Op Livekaarten.be kun je terecht voor verschillende Xbox Live en Xbox Live Gold kaarten met ieder een andere tijdsduur. Als je Xbox Live voor een langere periode wilt gebruiken, dan is deze kaart een uitstekende keuze. Kijk voor kaarten met een kortere of juist langere tijdsduur eens naar de Xbox Live kaart 1 maand en de Xbox Live kaart 7 maanden.

 Gebruik je Xbox Live 56 dagen kaart

Wanneer je een abonnement hebt op Xbox Live kun je met zowel vrienden als geheel onbekenden over de hele wereld online games spelen. Hiervoor moet je betalen, want je hebt geen toegang tot online met een gratis Xbox account. Om een Xbox Live Gold abonnement te starten kun je gebruik maken van de Xbox Live 56 dagen kaart. Hiermee neem je een abonnement van twee maanden op Xbox Live, en zo kun je zien of Xbox Live je bevalt. Wil je het meeste uit je Xbox halen? Dan is een abonnement op Xbox Live Gold misschien iets voor jou. Naast de multiplayer functies krijg je als Xbox Live Gold lid ook exclusieve kortingen op content en profiteer je van leuke aanbiedingen. Wees opgelet: Als je eenmaal een Xbox Live Gold kaart hebt gebruikt, is het NIET meer mogelijk om een normale Xbox Live kaart op dit account te gebruiken.

 Xbox Live 56 dagen kaart kopen

Een Xbox Live kaart kopen gaat heel gemakkelijk. Je kunt binnen enkele minuten aan de slag! Om een kaart te kopen, selecteer je de gewenste kaart en vul je de opgevraagde gegevens in. Vervolgens kies je een betaalmethode en betaal je, waarna je code direct in je browser getoond zal worden. De code wordt voor de zekerheid ook naar je toegemaild.

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.