Xbox Live 14 dagen
  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

Xbox Live 14 dagen

645

verkocht!

Xbox Live 14 dagen

6,49

p/s

  • Meer dan 1mln tevreden klanten!!

  • Geen verborgen kosten!

  • 100% Product garantie!

  • 24/7 Live Support!

  • Code direct geleverd!

6,49

p/s

Aantal

€ 7,45

New

+€ 0,00

Totaalprijs:

€ 6,49

Ik begrijp dat dit een regionaal gebonden product is.

Door te klikken op direct bestellen, gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Omschrijving Xbox Live 14 dagen

Xbox Live 14 dagen

 Xbox Live 14 dagen

LET OP: 14 DAGEN XBOX LIVE IS EEN TRAIL CODE WAARMEE JE DE VOORDELEN VAN ONLINE GAMING KAN ERVAREN. DEZE CODE KAN ALLEEN GEBRUIKT WORDEN ALS JE NOG GEEN XBOX LIVE GOLD ABONNEMENT HEBT OF HEBT GEHAD. INDIEN DIT WEL HET GEVAL IS WERKT DE 14 DAGEN CODE NIET!

Op Livekaarten.be verkopen wij meerdere Xbox Live kaarten met elk een andere tijdsduur. Wil je eens een tijdje Xbox Live uitproberen om te kijken of het iets voor jou is? Door gebruik te maken van de Xbox Live 14 dagen kaart neem je een abonnement van 14 dagen op Xbox Live. Bekijk ook eens de Xbox Live 28 dagen kaart en de Xbox Live 7 maanden kaart.

 Gebruik je Xbox Live 14 dagen kaart 

Met Xbox Live kun jij samen met vrienden en onbekenden over de gehele wereld online games spelen. Met een gratis Xbox account is het niet mogelijk om gebruik te maken van Xbox Live. Hiervoor moet je een abonnement hebben. Dit abonnement kun je starten door gebruik te maken van een van de Xbox Live kaarten die wij leveren. Je kunt met deze Xbox Live 14 dagen kaart twee weken lang genieten van Xbox Live. Naast de gewone Xbox Live kaarten verkopen wij ook de Xbox Live Gold kaarten. Je kunt met Xbox Live Gold niet alleen online gamen, maar krijg je ook exclusieve kortingen voor leden en leuke aanbiedingen. Let wel op: Als je gebruik maakt van een Xbox Live Gold kaart, is het niet langer meer mogelijk om een gewone Xbox Live kaart te activeren op dat account.

 Xbox Live 14 dagen kaart kopen

Als je je keuze gemaakt hebt en deze kaart direct wilt kopen, dan heb je de bijbehorende code in een aantal minuten in bezit. Klik jouw gekozen kaart aan en vul de opgevraagde gegevens in. Betaal op een van de beschikbare betaalmethodes. Zodra de betaling is afgerond zal jouw code op je beelscherm te zien zijn. De code wordt ook naar je mail toegestuurd. Veel plezier met Xbox Live!

Andere bekeken ook:

Alle merken en geregistreerde handelsmerken zijn eigendom van hun rechtmatige eigenaren.
De productnamen en afbeeldingen welke gebruikt worden op deze website zijn uitsluitend ter identificatie.